Blog - Pipe de fumat si tutun de pipa

Livrare in 24-48 de ore
Contact: 0774.649.768

Bine ati venit pe site!!! Va oferim cele mai frumoase pipe...Cadoul perfect!!!Un hobby...O colectie...

Toate produsele prezentate pe site le avem pe stoc
Du-te la conținut

Cum fumam o pipa?

Cum fumăm pipă?
Te-ai decis să alegi o pipă în schimbul țigărilor clasice? Pesemne, de acum înainte te preocupă și întrebarea „cum fumăm o pipă?”
Ceea ce trebuie să cunoști este că o pipă îți oferă o experiență a fumatului deosebită, total diferită de cea a țigaretelor, astfel că de această dată nu te vei concentra spre „tragerea” fumului spre interior, ci totul are la bază tehnica pufăirii.
Fumatul pipei datează de foarte mult timp, nume importante din istorie au fost observate ca având întotdeauna aproape o pipă, pe care o aprindeau din când în când cu ocazia diferitelor evenimente. Așa l-am observat pe Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle sau pe Edwin Powell Hubble. Deși fumatul la pipă pare că are o adevărată istorie în spate, fiind de tradiție, nu toți cei ce doresc să încerce acest instrument cunosc cum se fumează cu adevărat pipă.
De aceea, mai jos vei observa câțiva pași pe care să îi poți urmări atunci când vrei să fumezi pipă și ești la început sau îți dorești să afli cât mai multe din dedesubturile acestei îndeletniciri.
Tatiana Tuta | 18/5/2021

5 tipuri de pipă cunoscute si recomandate

5 tipuri de pipă cunoscute si recomandate

O pipă reușește să te ajute să scapi de stresul provocat de o zi lungă și chinuitoare. Dacă ești un fumător de pipă, cu siguranță la sfârșitul unei zile de lucru nu îți dorești decât să te retragi într-un colț numai de tine știut, să iei pipa în mână, să o umpli cu tutun, să o aprinzi și mai apoi să pufăi ușor, urmărind relaxat firul de fum al acesteia și reușind astfel să îți lași deoparte toate grijile din ziua respectivă.
Nu puțini sunt cei ce ne-au făcut cunoscut acest instrument, ce datează de secole și care a pus amprenta asupra noastră. Ți-l aduci probabil aminte pe Popeye Marinarul cum purta mândru pipa ori de câte ori făcea vreo faptă de vitejie, la fel cum nu ai cum să nu îl fi remarcat pe Albert Einstein, Sherlock Holmes sau Johann Sebastian Bach – toți aceștia iubeau fumatul la pipă și o aprindeau ori de câte ori aveau prilejul.

Iată mai jos 5 tipuri de pipă cunoscute și pe care vi le recomandăm:
Tatiana Tuta | 15/4/2021
Înapoi la cuprins