Sfaturi

Livrare in 24-48 de ore
Contact: 0774.649.768

Bine ati venit pe site!!! Va oferim cele mai frumoase pipe...Cadoul perfect!!!Un hobby...O colectie...

Toate produsele prezentate pe site le avem pe stoc
Du-te la conținut

Cum fumam o pipa?

Cum fumăm pipă?
Te-ai decis să alegi o pipă în schimbul țigărilor clasice? Pesemne, de acum înainte te preocupă și întrebarea „cum fumăm o pipă?”
Ceea ce trebuie să cunoști este că o pipă îți oferă o experiență a fumatului deosebită, total diferită de cea a țigaretelor, astfel că de această dată nu te vei concentra spre „tragerea” fumului spre interior, ci totul are la bază tehnica pufăirii.
Fumatul pipei datează de foarte mult timp, nume importante din istorie au fost observate ca având întotdeauna aproape o pipă, pe care o aprindeau din când în când cu ocazia diferitelor evenimente. Așa l-am observat pe Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle sau pe Edwin Powell Hubble. Deși fumatul la pipă pare că are o adevărată istorie în spate, fiind de tradiție, nu toți cei ce doresc să încerce acest instrument cunosc cum se fumează cu adevărat pipă.
De aceea, mai jos vei observa câțiva pași pe care să îi poți urmări atunci când vrei să fumezi pipă și ești la început sau îți dorești să afli cât mai multe din dedesubturile acestei îndeletniciri.
Tatiana Tuta | 18/5/2021
Înapoi la cuprins