Blog - Pipe de fumat si tutun de pipa

Livrare in 24-48 de ore
Contact: 0774.649.768

Bine ati venit pe site!!! Va oferim cele mai frumoase pipe...Cadoul perfect!!!Un hobby...O colectie...

Toate produsele prezentate pe site le avem pe stoc
Du-te la conținut

Cum aleg prima mea pipa?

In cazul in care doriti sa fumati pipa si nu stiti de unde sa inepeti si ce aveti nevoie, acest articol este pentru dumneavoastra.

In acest articol vom aborda subiectul alegerii primei pipe de catre un doritor de a fuma pipa, un viitor pipar. Vom vorbi si despre alegerea accesoriilor necesare pentru fumatul pipei.

Care sunt problemele in alegerea primei pipe?
Daca sunt la incepatori in arta fumarii pipei, imi voi pune urmatoarele intrebari (la care voi incerca sa raspund in acest articol):

1.Cu ce sa incep? Ce trebuie sa cumpar pentru inceput?
2.Ce pipa este recomandata pentru inceput? (material, model, forma, etc.). Ce accesorii minime am nevoie? (cum le folosesc?). Ce tutun sa aleg? (tipuri de tutun, informatii minimale).
Mihai Pop | 7/11/2023

Rehidratare tutun de pipa

Rehidratarea tutunului de pipa - sfaturi utile

Majoritatea piparilor se confrunta cu problema tutunului de pipa uscat. Am studiat problema si am gasit o multime de solutii pe paginile de specialitate din tara si din strainatate. Va oferim o selectie cu aceste solutii.
Mihai Pop | 27/1/2023

Totul despre pipele Corn-Cob

In acest articol gasesti informatiile cele mai complete despre pipele Corn-Cob.
Pipele numite Corn-Cob sunt pipe fabricate din cocean (stiulete) de porumb.
Cel mai renumit producator de pipe corn-cob este Missouri Meerschaum din SUA.
Sunt pipe relativ ieftine si sunt o varianta de luat in calcul pentru a descoperi cat mai mult din tainele fumatului de pipa.
Mihai Pop | 22/11/2022

Totul despre pipele din meerschaum

Daca vrei sa stii mai multe despre pipele confectionate din meerschaum (spuma de mare), acest articol este pentru tine.
Meerschaum-ul este o roca alb-galbuie, poroasa. Are densitate foarte mica, ca urmare este foarte usoara.
Pluteste pe apa sarata - de aceea îi spune spuma de mare.
Mihai Pop | 1/11/2022

Totul despre pipele Falcon

Daca esti tentat sa schimbi pipele clasice si sa incerci ceva deosebit, iata solutia: Pipele Falcon.
Pipele Falcon sunt fabricate in Marea Britanie.
Pipa Falcon are doua parti componente detasabile, bolul si stemul.
Acestea sunt imbinate prin insurubare.
Mihai Pop | 22/7/2022

Cum fumam o pipa?

Cum fumăm pipă?
Te-ai decis să alegi o pipă în schimbul țigărilor clasice? Pesemne, de acum înainte te preocupă și întrebarea „cum fumăm o pipă?”
Ceea ce trebuie să cunoști este că o pipă îți oferă o experiență a fumatului deosebită, total diferită de cea a țigaretelor, astfel că de această dată nu te vei concentra spre „tragerea” fumului spre interior, ci totul are la bază tehnica pufăirii.
Fumatul pipei datează de foarte mult timp, nume importante din istorie au fost observate ca având întotdeauna aproape o pipă, pe care o aprindeau din când în când cu ocazia diferitelor evenimente. Așa l-am observat pe Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle sau pe Edwin Powell Hubble. Deși fumatul la pipă pare că are o adevărată istorie în spate, fiind de tradiție, nu toți cei ce doresc să încerce acest instrument cunosc cum se fumează cu adevărat pipă.
De aceea, mai jos vei observa câțiva pași pe care să îi poți urmări atunci când vrei să fumezi pipă și ești la început sau îți dorești să afli cât mai multe din dedesubturile acestei îndeletniciri.
Tatiana Tuta | 18/5/2021

5 tipuri de pipă cunoscute si recomandate

5 tipuri de pipă cunoscute si recomandate

O pipă reușește să te ajute să scapi de stresul provocat de o zi lungă și chinuitoare. Dacă ești un fumător de pipă, cu siguranță la sfârșitul unei zile de lucru nu îți dorești decât să te retragi într-un colț numai de tine știut, să iei pipa în mână, să o umpli cu tutun, să o aprinzi și mai apoi să pufăi ușor, urmărind relaxat firul de fum al acesteia și reușind astfel să îți lași deoparte toate grijile din ziua respectivă.
Nu puțini sunt cei ce ne-au făcut cunoscut acest instrument, ce datează de secole și care a pus amprenta asupra noastră. Ți-l aduci probabil aminte pe Popeye Marinarul cum purta mândru pipa ori de câte ori făcea vreo faptă de vitejie, la fel cum nu ai cum să nu îl fi remarcat pe Albert Einstein, Sherlock Holmes sau Johann Sebastian Bach – toți aceștia iubeau fumatul la pipă și o aprindeau ori de câte ori aveau prilejul.

Iată mai jos 5 tipuri de pipă cunoscute și pe care vi le recomandăm:
Tatiana Tuta | 15/4/2021
All Right Reserved
by VVV-Media
pipemagazin
Înapoi la cuprins