Regulament promotie - Pipe de fumat si tutun de pipa

Livrare in 24-48 de ore
Contact: 0774.649.768

Bine ati venit pe site!!! Va oferim cele mai frumoase pipe...Cadoul perfect!!!Un hobby...O colectie...

Toate produsele prezentate pe site le avem pe stoc
Du-te la conținut
Regulamentul promotiei.

Promotia se desfasoara in perioada 14.11.2023 ora 00.00.00 (ora Romaniei) pana in 01.12.2023 ora 23.59.59 (ora Romaniei).

Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a promotiei, pe site-ul www.pipemagazin.ro.

La aceasta promotie pot participa toate persoanele fizice, juridice si fizice autorizate. Persoanele fizice trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti la data de incepere a promotiei, adica 14.11.2023.

Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil a produselor din pagina dedicata.
Atentie!!! - Pot sa apara intarzieri in livrarea produselor, datorita aglomerarii activitatii curierilor in aceasta perioada.

Promotia inceteaza:
-la epuizarea stocului,
-la data de 01.12.2023 ora 23.59.59 (ora Romaniei),
-in caz de forta majora (Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament).
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei in orice moment, fara vreo notificare prealabila de niciun fel.
Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte actiuni care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.

Participarea la prezenta promotie presupune ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile precum si cu Prelucrarea datelor personale mentionate pe acest site.

All Right Reserved
by VVV-Media
pipemagazin
Înapoi la cuprins