Eveniment - Pipe de fumat si tutun de pipa

Livrare in 24-48 de ore
Contact: 0774.649.768

Bine ati venit pe site!!! Va oferim cele mai frumoase pipe...Cadoul perfect!!!Un hobby...O colectie...

Toate produsele prezentate pe site le avem pe stoc
Du-te la conținut
Campionatul National
de fumat Pipă lent
Editia a XII-a, București, 6 aprilie 2024

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2024, începând cu ora 12.00, la Luna Café & Bistro în București, str. Viitorului nr. 32, sector 2.
Costul participării este de 300 lei (în acest cost sunt incluse pipa de concurs și mâncarea de prânz).
Pipe & Cigar Club România (PCCR) reprezintă asocierea unor oameni entuziaști ce au ca obiectiv să faciliteze socializarea și interactiunea între persoanele care împărtășesc același hobby, respectiv pasiunea pentru fumatul pipei. Diferită de tigări și infinit mai rafinată, această modalitate de a fuma este mai putin răspândită în zilele noastre.
Pentru a vă demonstra priceperea în rarul meșteșug al fumatului de pipă dar și pentru a explora noi sortimente de pipe, avem plăcerea de a vă invita să participati la Campionatul National de Fumat Pipă Lent - Editia a XII-a (București, 6 aprilie 2024), eveniment organizat de Pipe & Cigar Club România (PCCR).

Coordonator în cadrul evenimentului și persoană de contact pentru informatii detaliate despre modalitătile de înscriere și participare la activitătile din cadrul evenimentului este Radu Alexandru Cucută – Președinte Pipe & Cigar Club România, care poate fi contactat la telefon (0722) 557 986.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la eveniment.

Va asteptam cu drag!
All Right Reserved
by VVV-Media
pipemagazin
Înapoi la cuprins